Första sidan Nyheter A-laget Farmen Ungdomsbandy Jennylund Klubbinformation Sveriges Barnsligaste Klack Länkar Historik Annat krafs

10. Anders Pettersson 3. Stefan Nilsson 30. David Eriksson
4. Fredrik Thealus 41. Anders Elg
Och: 8. Robert Månsby, 12. Johan Larsson, 9. Jens Samuelsson, 22. David Ekholm(resmv)

Förlust mot Finspång

Förra vinterns Playoff inledde vi med förlust hemma mot Finspång med 8-1 efter en bedrövlig match.

Denna vinter inleder vi med 3-0 i baken mot samma motstånd efter en bedrövlig halvlek.

Det börjar ju så bra! Högt tempo, varierat anfallsspel av de våra, några nästan-chanser.

Efter en kvart skadar sig Anders P - och det ser inte bra ut när han lämnar isen. Det ser inte bra ut när han haltande lämnar Jennylund en och en halv timme senare heller...

Trots förlusten av vår spelmotor fortsätter vi bra. Tempot bedarrar, men de båda lagens goda försvarsspel och ett helt okej anfallsspel gör att vi har hopp.

Efter en halvtimme gör Gert en härlig räddning då gästerna får en plötslig chans. Och i minut 43 träffar Finspång stolpen!

I tredje och sista övertidsminuten rånas hemmlaget på en straff efter nedtagning i straffområdet med hög klubba framför näsan på en gul... Frislag bara - kontring på den och 0-1.

Är det det jobbiga målet i första halvlekens slut som gör det? Är det platsbytet mellan David och Brinken (som innebär klar försämring på båda ställena)? Eller upphör viljan och kunnandet plötsligt?

I viket fall som helst är det inget som fungerar i andra halvan. Ingen vill ta stryk, anfallarna åker så långt bort från motståndarna dom kan (eller rakt på så dom fastnar), mittfältet är spritt för vinden, försvararna spelar en och en, istället för att uppmuntra kompisarna efter en dålig prestation skäller man ner dom, gnäll efter frislag, okoncentration, ständig "nedvikning".

Jag skriver inte ett skit mer om den skiten... Bara att alla måste rannsaka sig själva: På vilket sätt bidrog jag till nåt positivt idag?

Men, Geronimo: En plats på Trollhättebussen på onsdag till mig! Både laget och klacken behöver revansch. (För det var fan så tyst på läktarn idag, hela matchen.) EN plattmatch kan alla göra.