Första sidan Nyheter A-laget Farmen Ungdomsbandy Jennylund Klubbinformation Sveriges Barnsligaste Klack Länkar Historik Annat krafs

4. Fredrik Thelaus 5.Christian Fischer
Och: 41. Anders Elg, 14. Göran Adolfsson, 13.Tobias Rohlén, 1. Johan Rolén (resmv)

Domare: Team Jonas Sundelius

Hedersam förlust?

Finns hedersamma förluster? Fan vet, alla tappade poäng svider i ett supporterhjärta. Men denna lördag på Sjöaremossen står i alla fall Ale-Surtes mannar upp bra. Hemmalaget får knappast till något organiserat spel mot Surtes disciplinerade defensiv, men tack vare sina duktiga individualister tar de grönsvarta till slut en rättvis seger.

Matchen börjar med att Gert får visa upp sina färdigheter. Snygg räddning i andra minuten.

Sedan tvingas Ted till nedtagning med hög klubba, och eftersom det bedöms som avgörande fördel så ger det 10 minuters utvisning. Helt korrekt av domarn förresten.

Bara ett par minuter senare kontrar Johan Janebrink efter en påpasslig brytning. Hörna. Flera skott - pang! Thella ger oss ledningen!

Fem minuter senare har hemmalaget tryck mot vårt mål. Till sist nätar #11. 1-1.

Sen har hemmalaget några hörnor. Bland annat efter en snygg räddning av "Snöängeln" på ett vinkelskott. Vi hade önskat mer aggressivitet av det försvarande laget när #12 slår en retur i mål. Ledning för hemmalaget nu.

Efter en halvtimme får Frillesås ett extremt friläge, men #9 missar grovt, och får därefter väldigt ont i handen. Eftersom det var just ett extremt friläge fanns ju ingen gul i närheten?

Nåväl, ett par minuter senare bråkar Johan Larsson med Frillesås ryss (eller Kazak kanske han är). Johan visas ut 10 minuter och #21 10+10, vilket också innebär lindrigt matchstraff.

Thella, Jouni och Elg samarbetar i ett jättesnyggt anfall. Skottet går över via en försvarare och hörnan slås i ruset. Surte är på gång, och matchen förs över huvud taget i högt tempo och med offensiv inställning från båda lagen.

I halvlekens sista minut drämmer hemmalaget in en hörna. Rätt upp i krysset! 3-1 i halvtid. Det känns inte helt rättvist.

Efter fem minuter av andra halvlek kontrar Thella med speed efter en hemmahörna. En utvisning på hemmalaget.

Tio minuter senare kontrar samme man ånyo efter hörna. Nu når bollen en fri Chrille Fischer och han sätter den! 3-2 nu.

Göran Adolfsson visas ut för något.

I nästa minut ordnar Thella en hörna efter en flink attack. Hårt skott av samme man på hörnan, målisen klarar till ny hörna. Den tjongar Thella i mål och det är kvitterat!

Men hemmalaget kan näta bara tre minuter senare. Det knäcker nog Surte, det. En hörnvariant ger 4-3.