Och: 8. Robert Månsby, 9. Jens Samuelsson, 13. Tobias Rolén, 1. Johan Rolén (resmv)

Frillesås: 1 Simon Staaf, 2 Kent Hellstadius, 3 Martin Gustavsson, 7 Johan Staaf, 9 Tobias Johansson, 10 Daniel Emretsson, 11 Daniel Nilsson, 12 Niklas Stridh, 13 Peter Holmqvist, 15 Pierre Blickander, 16 Anders Gunnarsson, 19 Andreas Nilsson, 31 Martin Karlsson.
Domare: Team Bergman: Bergman, Wristel, Andersson

Dramatiskt och stökigt när poängen delades

Avspel: Surte

05:40 Nr10 i frillesås bentacklar Jouni Lupala, som alltså börjar matchen som högerhalv. Utvisning

09:23 Tveksam offside på Frillesås anfallare. Deras ledare blir ursinig och skriker ordentligt på domare Bergman.

10:00 David Eriksson frispelad av Taggen. Mål! 1-0

11:00 Fortsatt bra spel av David.

13:00 Robert Holmén går in tufft i närkamp vid sargen. nr11 i Frillesås landar illa på träsargen. ½minut tillägg.

16:40 Fasthållning vid sargen av Jouni. Utvisning 10min. Taggen är tänd och ryter till. Robert Månsby går in på halven.

19:20 nr 16 i frillesås kommer igenom lätt. Fin räddning av Gert.

22:10 Anders Petersson utvisad 10min. Våldsamt slag.

26:40 Jouni tillbaka på planen. Nr 11 i Frillesås tillbaka in efter skadan.

29:00 Tveksam straff. Nr 9 i Frillesås tappar skäret och Anders Larsson åker ut 5minuter, slag på klubban. Gert räddar. Frillesås är hetare på returen. 1-1. nr 13.

34:35 Thella trycker till bollen ur, till synes, noll vinkel. Bollen går rakt in i borte gaveln. 2-1.

35:30 Robert Månsby blir fult bentacklad av nr 10. Ser farligt ut. Robert reser sig upp utan problem. 10min på nr 10.

40:00 Mycket gruff på mitten av planen. Domaren gör ett tveksamt ingrepp och låter spelet fortgå.

42:00 nr 12 i bortalaget faller lätt utanför gult straffområde. Frislag utan utdelning.

44:30 Domare Bergman pratar med hemmalagets ledare, Hillström. Ser ut som en tillsägelse. ½minuts tillägg. totalt 1minut.

Sammanfattning av första halvlek: Avvaktande spel av bägge lagen. Surte har betydligt mer boll. David är riktigt bra. Robert M är hård i närkamperna. Thella är kvick på skridskorna.

Statistik första halvlek:

Frislag tilldelade i ofarligt läge: Surte 23 Frillesås 27

Frislag tilldelade i farligt läge: Surte 3 Frillesås 3

Hörnor: Surte 0 Frillesås 1

Offside: Surte 3 Frillesås 5

Andra halvlek:

45:20 Wristel rättar till en felställd hörnflagga.

46:50 Jouni delar ut en ordentlig bentackling. Domaren är inte uppmärksam och släpper det. Dömer ändå ut Jouni efter att bortalagets ledare höjt rösten alldeles för mycket.

50:00 Jouni får tillsägelse där han sitter på botbänken.

51:48 Jouni får besök i utvisningsbåset av Martin Melander, efter att denne tacklat en frillesås spelare över sargen. Frillesås klart bättre nu. Taggen tar vänsterback.

54:25 Anders Petersson får en fin passning av Thella. Han kommer fram bra. nr 7 i Frillesås utvisad efter bentackling.

55:30 Thella åker bra från eget mål. Skjuter men målvakten räddar.

58:20 Robert M blir fälld utan att vara delaktig. Publiken uppmärksammar domare. Ingen åtgärd. Surte har ryckt upp sig. Elg mycket mer aktiv.

60:30 Johan L får en ful tackling i ryggen. endast frislag.

63:30 David bra framför mål. Det blir hörna som tyvär går utanför.

64:50 Frillesås anfaller på kanten. Jouni går dit och bryter bollen. Domaren blåser frislag. Jouni protesterar kraftigt och får sin tredje utvisning. Detta innebär att domaren får vinka med både blått och rött kort.

67:00 Frillesås får hörna. Bra rus! Gert räddar bollen lätt efter retur. Litet slagsmål med flera spelare inblandade. Ingen åtgärd.

71:50 Taggen visar skridskostyrka. Han fixar en hörna som slås i mål av Anders Larsson. 3-1. Elg mycket bra nu.

73:50 Slarv i Surtes försvar. Nr 19 klistrar bollen vid klubban. Dribblar ett par Surte spelare och passar in till nr 15, som lätt lägger in den brevid Gert. 3-2

75:20 Gert räddar lurigt skott. Hörna. Åter igen riktigt bra rus. Hörna igen. Ännu ett kanonrus.

77:15 Solklar offside på nr 19 i Frillesås. Han tar ner en lyra med handen. Domare Andersson friar bägge förteelserna. Gert är nära på att rädda. 3-3.

Taggen utvisad efter att ha försökt tala domartrion tillrätta.

79:25 Gruff i Frillesås straffområde. Elg och gästernas målvakt blir utvisade. nr 7 får sitta istället.

81:00 Nr 3 i gästerna utvisad efter en riktigt ful bentackling på Robert M.

84:23 Hörna för Frillesås. Bra rus.

85:20 Solklar straff för Frillesås efter liggande spel av Martin Melander. Domaren blundar och blåser frislag.

88:20 Robert M lyckas stoppa ett Frillesås uppspel. Han spelar bollen via sargen till Thella. Han kommer i bra läge. Skjuter dock målvakten på hjälmen.

89:30 Anders Larsson ut efter våldsamt slag.

Sammanfattning av andra halvlek:

Domaren tappar matchen totalt redan i de första minuterna. Inget vidare spel av något lag. Frillesås börjar bäst. Elg använde skridskorna mycket mer. Gert gjorde som vanligt bra ifrån sig.