Och: 8. Robert Månsby, 11. Tommy Jansson, 12. Johan Larsson, 22. David Ekholm (resmv)

Frillesås:
Domare: Team Ove Adolfsson.

En poäng efter dramatisk match!

Idag ställs vårt lag mot Frillesås. Ett lag som vi brukar ha svårt för.

Matchen inleds med lite ställningskrig. Dock får det grönsvarta hemmalaget en hörna efter 4 minuter.

Det blir några returer och till slut sitter 1-0 bakom Gert. Aj, inte bra med sådan start för vårt lag.

Det är verkligen tätt och lagen tar ut varandra. Ale-Surte får en hörna i den 12:e minuten men den blir det inget på.

Dock får vi strax efteråt ett frislag som Tommy Jansson - ja, han var med idag – slår in! 1-1.

Lite senare attackerar hemmalaget på högerkanten. Gert går ut och går sig stor och räddar. Mycket bra gjort.

Nu följer en period med långbollar och man försöker minimera sina misstag.

21:a Någon i gul tröja bryter vid högersargen och bollen rullar ut till Pettersson som avancerar mot mål och skjuter bestämt i målvaktens högra kryss – 1-2!!!

Några minuter senare har David ett fint läge för skott, men det täcks av en Frillesåsare.

Frillesås tar över spelet lite och vaskar fram en hörna och ett skott tätt utanför stolpen.

Elg förlorar en närkamp – frislag kanske? – och de grönsvarta kontraslår snabbt. Snyggt spel och en hemmaspelare kommer fri. 2-2.

Hemmalaget fixar sedan några hörnor som inte ger resultat. Gert räddar skott på en hörnvariant.

5 minuter kvar av halvleken drar jag mig bort mot kaffe m.m.

Jag stannar upp för jag får se att Melander, efter en tuff brytning vid sargen, spelat fram en genial långboll till Thella, som bryter in och blir helt ren med målvakten… 2-3! Härligt!

Men glädjen blir kortvarig. Från dålig vinkel så skjuter våra motståndare in 3-3…Mmmm

Domaren har lagt till lite tid. Vi har fått ett frislag vid straffområdet. Elg skjuter in bollen framför mål. Där står Månsby med klubban klar och styr in 3-4! Yes!

I pausen har man leken ”bollen närmast vinner”. Tror Ni inte att vår gamle löpare Curt Carlsson fixar 500 bagis! Ingen ”doping” där inte!

Regnet börjar falla. Under de första 10 minuterna av andra halvleken är det bara Frillesås. Anfall efter anfall. Tills slut kommer belöningen. 4-4.

63:e Första utvisningen kommer nu. Månsby dras ner. En hemmalirare får 10 minuter för ”våldsam tackling”.

Thella åker på en boll och efter ihopslag med klubborna så får en försvarare ont i ansiktet. Utom fara visar det sig.

70:e Hemmalaget spelar bra. Kommer i förnyade attacker hela tiden. De får några hörnor som blir resultatlösa. Men de har fortfarande bollen på vår planhalva. Det kommer en lång pass till en omarkerad spelare vid vår bortre stolpe. 5-4. Vi ligger under…

Ted har ont och ligger på isen någon minut.

Frillesås backar nu med en ledning i bagaget. Den ledningen är nära att ökas på när de har ett rungande skott i ribban.

När det är 12 minuter kvar av matchen får vi ett frislag. Thella skjuter….mål! Nej! Domaren har blåst av. Det är 5 minuters utvisning för spelsabotage, innan skottet har gått i mål. Inte kul.

Ale-Surte skjuter/lyfter in bollar framför mål. Det är mycket vatten på isen. Närkamperna är viktiga. Det ser ut som Elg har allt under kontroll och bollen hittar fram till hams klubba. Pang! Mål! Va!??? Han är avblåst för någonting. Jag såg inte vad. Nu har vi 2 st avblåsta mål. Tufft.

Nu är det inte långt kvar av matchen. Lång boll igen. Tommy Jansson snappar upp den och bryter in på mål. Han blir uppvaktad ojysst. Domaren dömer straff!

Vem slår den? Detta är det sista som händer i matchen. Pettersson ska slå den. Han måttar…smack! 5-5! Slut på matchen. Jubel hos 70-tal bortasupporters!