Första sidan Nyheter A-laget Farmen Ungdomsbandy Jennylund Klubbinformation Sveriges Barnsligaste Klack Länkar Historik Annat krafs
Ale-Surte BK - Gripen/Trollhättan BK 1–11 (1-4)

41. Anders Elg 2. Jouni Lupala 30. David Eriksson
14. Göran Adolfsson 5. Christian Fischer
Och: 8. Robert Månsby, 19. Tobias Magnusson, 9. Jens Samuelsson, 22. David Ekholm (resmv)

Gripen vann, till sist!

Matchen skulle starta 13:15, men då var isen trasig. Domarna beslutade att senarelägga avslag till kl. 19. Såväl domare som motståndarlag intar föda i Paradisgården (domarna bjuds på Thaimat).

Favoriterna från Trollhättan så faktiskt lite skakade ut i början av matchen, Surte tog ledningen, men till slut rasade det iväg för mycket.

Surte startar matchen klart bäst! David Eriksson sätter 1-0 efter flera skott på hörna i minut 13.

Kvitteringen kommer tio minuter senare då hemmalaget slarvar i försvaret och Lasse Karlsson snor bollen.

Gripen gör sen två snabba mål till, och just då är det inte rättvist. Hemmalaget spelar bra, respektlöst och optimistiskt. Gripen spelar en och en.

Gästerna gör också 1-4 före paus, och deras större skicklighet syns allt mer.

I andra halvlek har Surte vissa chanser inledningsvis. Elg rusar igenom och skjuter hårt, hörna.

Gripens första hörna i matchen räddas av Gert uppe under ribban, men deras andra sitter där. 1-5.

Jouni visas ut. Gripen gör 1-6.

Det är först i matchens avslutande knappa 20 minuter som det rasar iväg. Gripen har en jäkla fart, och spelar ingalunda en och en längre.