Första sidan Nyheter A-laget Farmen Ungdomsbandy Jennylund Klubbinformation Sveriges Barnsligaste Klack Länkar Historik Annat krafs
Jönköping Bandy IF - Ale Surte BK 8-3 (3-1)

4. Fredrik Thealus 41. Anders Elg
Och: 8. Robert Månsby, 31. Johan Janebrink, 15. Anders Carlsson, 22. David Ekholm(resmv)

Domare: Mikael Karlsson, Karl Alexandersson +...

Jönköping spelade hem andraplatsen

En ren final om andraplatsen i serien - en kamp om en extra hemmamatch i Playoff.

Det börjar dåligt: Hörna i mål för de röda.

Efter åtta minuter kolliderar Anders C och en hemmaspelare, båda blir liggande och vår #15 återkommer inte mer i matchen - han hamnar på sjukhus med misstänkt hjärnskakning, tråkigt!

Hemmlaget har mycket boll, gästernas styrspel vattentätt.

I tolfte minuten drar vi upp ett ljuvligt anfall. Elg och Pettersson samarbetar och den förstnämnde kommer fri, men avslutar mitt på målvakten - Thelaus drar emellertid in returen! 1-1. (Speakern säger att det var Anders Pettersson som gjorde det, men det tror den tillresta, glada, klacken inte på...)

Gert räddar friläge, Larry slår till ett frislag från kanten - benparad.

Hemmalaget får en utvisning, och Surte dominerar en period. Anders E kommer sånär fri efter ett snyggt anfall med Lupala som initiativtagare.

Ted åker ut. Ny fantomräddning av Gert då han tippar ett kanonskott över ribban. Sedan benparad av Gert!

Hemmalaget får massor av hörnor efter vår målvakts fina räddningar. Den sista studsar i ruset och i mål. 2-1.

Elg åker ut 10 minuter, Thelaus 5. Utvisningarna börjar bli jobbiga. Till råga på allt lämnar Anders P matchen med ömmande ljumskar. Två skadade spelare!

Ett härligt sologenombrott ger 3-1 i minut 44.

På övertid tvingar Holmén fram en utvisning på en hemmaspelare.

Andra halvlek börjar spännande med fina anfall av Surte, men också en rapp benparad av Gert.

Efter flera hörnor pangar Anders Elg in 3-2 i minut nio.

Men, ett felpass av den från botbänken nyss återkomne Anders L ger 4-2.

En snygg upprullning ger 5-2. Robban M satt utvisad vid dessa båda mål.

Men: Vi får kontakt igen då Thella slår in en hörna med 20 minuter kvar! 5-3.

Men, det är inte helt skärpt i Surtes lag hela matchen idag... Ett snyggt anfall ger 6-3.

Två minuter senare skriker en anfallare högt och belönas med straff... 7-3 - stolpe in.

8-3 sitter i krysset.

Det gick lite för lätt att vinna för hemmalaget. Synd på en match som stundtals såg bra ut.