Och: 9. Jens Samuelsson, 11. Tommy Jansson, 15. Anders Carlsson, 22. David Ekholm (resmv)

Vi var 30 min. från Edsbyn!

(3 min) Snabb Motala-framstöt, Johan gör två räddningar!

(8) Attack: Ted, Jouni, Jansson, bollen in till Jouni, skottet blockeras.

(9) Surtehörna. Flera skott.

(10) En bortakontring bryts påpassligt av "Baddarn" Larsson, han spelar fram Jouni som smäller in 1-0 från kanten!

(11) Bortahörna. Johan räddar med hjälp av försvaret.

Motala har mest boll, försöker anfalla - men får vända gång på gång! Mycket bra inledning av de våra!

(15) Holmén lyrar ett frislag fram till Baddarn, missar volleyläge.

(19) Holmén snyggt till Månsby som tar sig igenom, missar skottet som blir en passning till Elg, som passar Månsby - han skarvar in 2-0!

(27) Motalas andra hörna - två skott i ruset.

(29) Farlig skarvning, Johan räddar.

(36) Flera hörnor för Motala en period nu. Men ruset är tätt - och Rolén gör några kanonräddningar!

(44) Domare Karlsson krockar med Tommy J och får ont. Första halvlek blir en minut för kort - och andra en minut för lång.

(51) Ny motalahörna - utanför.

(52) "Acke" Carlsson fixar hörna - i ruset.

Det snöar nu!

(55) Surte orkar för första gången inte stå emot en anfallsattack. Mannerberg solo, gör 2-1.

(56) Dubbelräddning av vår målis, men hörna. den går i ruset.

Det snöar som fasen nu!

(61) Vi är 30 minuter från Edsbyn när Mellan åker ut 10 minuter.

(66) Snygg lyra från Brinken når Månsby, nästan friläge - hörna - i ruset - lite tryck sen, resultatlöst frislag till slut.

Surte ger inte upp, men det börjar se tungt ut. Motala håller högre tempo i andra, och spelar tuffare, sanningen att säga var de mycket snälla i första halvlek.

(68) Jouni åker ut samtidigt som Motala får sin fjortonde hörna

(69) Ny soloatack av Mannerberg, så skickligt! Han kvitterar!

(72) Motala får sin SEXTONDE hörna. Den sitter. 2-3.

(75) Mannerberg knixar sig igenom igen, 2-4 blir det på returen.

(79) Nytt hörnmål. 2-5.

Det var sista 20 som knäckte oss: Tunga motståndare, tunga utvisningar, tungt snöoväder - division 1-gänget vägde då för lätt mot allsvenskt motstånd. Men inte en enda surtespelare föll ur ramen! Skickligt, disciplinerat och med glöd. Härligt!