Och: 8. Robert Månsby, 19. Tobias Magnusson, 15. Anders Carlsson, 1. Johan Rolén (resmv)

Nässjö:
Domare: Håkan Birgerson - Nicklas Aspeqvist - Peter Hampus

Enkel hemmaseger...

Eftersom supporterbussen anländer precis till avslag så låter vi detta referat börja med samma abrupthet. Vi konstaterar bara att 17-årige Tobias Magnusson debuterar i allvarligare sammanhang - och han gör det med klart godkänt betyg ska det visa sig.

I femte minuten gör David ett härligt genombrott, passar fram till Elg som söker sig ut något åt höger och krutar in ledningsmålet! 0-1! Härligt!

Sen följer en period med jämnt spel, de gulas defensiv är tät - tyvärr finns inte modet att gå till attack när kontringslägen bjuds ett par gånger, utan man spelar bakåt.

I fjortonde minuten åker vår målskytt ut! Domarna har väl inte börjat förtroendeingivande, men detta finns det inget att säga om. Men även en hemmaspelare åker ut efter en stund.

Första halvtimman ser ut som det gjort i vinter. Våra motståndare har mycket boll men skapar inga chanser.

Så slår plötsligt Jouni en indianare. Bjudning. Kvitterat.

De båda lagens första respektive hörnor slås i respektive rus. Men hemmalagets andra träffar Gert klockrent i masken, och returen förpassas i mål… 2-1 i paus.

Andra halvlek inleds med ett jättesnyggt Nässjöanfall - och det står 3-1.

Nässjö har en hetare vilja nu. Hölttö och Diakov drar med sig ett hungrigt gäng till seger.

Stefan Nilsson åker ut. En hemmaspelare minuten därefter.

Surtespelarna verkar inte fullt samlade; det viftas med armarna vid frislag emot istället för att ta position, bollhållaren ser bara ryggar, lagdelarna är utspridda. Ja, ni vet.

Efter 10 minuter sitter 4-1 på hörnvariant.

Efter 16 utbryter tuffa tag efter en lyra in i vårt straffområde. En blå kan smälla in 5-1.

6-1 blir det på övertid.

Vildkatterna utdelas efter en omröstning i supporterbussens nedre avdelning, redan inom Nässjös stadsgräns.