Första sidan Nyheter A-laget Farmen Ungdomsbandy Jennylund Klubbinformation Sveriges Barnsligaste Klack Länkar Historik Annat krafs

11. Tommy Jansson 41. Anders Elg
Och: 12. Johan Larsson, 13. Tobias Rolén, 8. Robert Månsby, 1. Johan Rolén (resmv)

Domare: Team Mikael Karlsson, Grästorp.

Inga poäng mot Blåtomtarna

Klassiska "Blåtomtarna" från Slottsbron är på besök på Jennylund denna soliga lördag. Trots att vi möter gänget som slog Gripen med 6-2 hyser vi förhoppningar om seger. Laget har bestämt sig efter debaclet i Örebro: Nu gäller att kämpa och tänka positivt!

David är delaktig i ett snyggt anfall som leder till att Taggen får ett bra läge framför mål. Avslutningen räddas. Lite senare drar Jouni ett långskott som räddas till en hörna som Tommy skjuter på ruset.

En bortaspelare blir utvisad efter tolv minuter. David ordnar därefter en ny hörna på vilken Tommy fångar upp bollen, åker en bit i sidled och avslutar strax utanför målet.

Så här långt är Surte definitivt med i matchen. Slottsbron har sin första målchans efter dryga kvarten, närmare bestämt ett skott tätt utanför. Strax därefter har de tre farliga hörnor i rad.

Efter tjugo minuter får Slottsbron en ny hörna. Denna tas tillvara genom ett skott som går i ribban och i mål. 0-1. Janebrink blir därefter utvisad efter att hårt ha tacklat forne lagkamraten Tommy Bergestig.

En, för Surtes bekommande, svag period har nu inletts. #3 i bortalaget kommer igenom alldeles för enkelt och kan från nära håll placera in 0-2 efter 24 minuter.

Tommy står för en mäktig djupledsgenomåkning varefter han skjuter till hörna. Larsson slår hörnan utanför.

Mot slutet av halvleken spelar Surte bättre och är inte långt ifrån att få in en reducering, som när Jouni avlossar ännu ett farligt distansskott en bit utanför. Motståndarna anfaller ögonblicket senare och #19 avslutar med ett stenhårt skott i mål. 0-3.

Efter 34 minuter gör Jouni ännu ett anfallsförsök som leder till frislag, som i sin tur leder till en misslyckad hörna. I samband med en ny Surtehörna kort därefter åker Elgh på en smäll och blir liggande ett tag. Han repar sig emellertid.

Så gör Tommy Jansson en ny grym genomåkning och serverar Månsby som avancerar och skjuter precis utanför.

Med fem minuter kvar av halvleken visas Ted ut. Trots att Surte gjort sig förtjänta av åtminstone ett mål står det 0-3 i halvtid.

Direkt i andra gör Gert en fin räddning på andraskottet efter Slottsbrohörna. Strax efter detta skjuter Tommy ett skott som målvakten tippar över till framgångslös hörna.

En bortahörna hamnar utanför efter sju minuter. En hemmahörna blir sedan till frislag som sånär når fram till Tommy i position nära mål.

Slottsbron gör sitt andra hörnmål efter 13 minuter vilket innebär 0-4. Ett par minuter senare åker en bortaspelare på en femminutersutvisning. Därefter innehar Surte sin bästa målchans för dagen efter att ett anfall lett fram till retur som når Baddarn i position ensam framför mål. Han skjuter på målvakten.

Larsson och en motståndare blir båda utvisade efter en privat uppgörelse. Slottsbron slår ett frislag rakt i mål men det blir avblåst för offside. Ett snabbt Surteanfall leder sedan återigen till att Baddarn skjuter ett skott som räddas. Det blir en hörna som misslyckas.

Med tio minuter kvar gör Gert en jätteräddning på hörna. En minut senare slås en ny hörna rakt i mål. 0-5.

David tappar bollen vilket innebär att en motståndare hamnar i friläge och gör 0-6.

Alldeles innan slutet blir ännu en i Slottsbron utvisad. I matchens sista sekund lyckas Anders Elgh spräcka nollan med ett förträffligt hörnmål. Matchen, som slutar 1-6, är alltså ingen vidare upplevelse för Surte.