Första sidan Nyheter A-laget Farmen Ungdomsbandy Jennylund Klubbinformation Sveriges Barnsligaste Klack Länkar Historik Annat krafs
Slottsbrons IF – Ale-Surte BK 8 – 1 (4-1 )

3. Stefan Nilsson 2. Jouni Lupala 30. David Eriksson
12. Johan Larsson 41. Anders Elg
Och: 5.Christian Fischer, 9.Jens Samuelsson, 13.Tobias Rohlén, 23. Gert Svensson (resmv)

Bra inställning trots klar förlust

Det var ett taggat och sammanbitet Surte som kom ut till match på anrika Strandvallen. Detta hjälpte emellertid inte mot ett effektivare och mer initiativrikt Slottsbron. Vad sägs om mål på i snitt varannan hörna, totalt fyra stycken. Vi lyckades hålla rent bakåt i målprotokollet ca 15 minuter, dock utan att skapa något nämnvärt framåt. I paus stod det 4-1 efter straffmål av Jackodrev på ”stopptid”.

Andra halvlek var den första lik, slottsbron effektiva på sina hörnor och vi skapade knappt något framåt. Slutresultatet skrevs rättvist till 8-1.

Matchens kuriosa: Surtes ledare var exakt lika långa (el. korta?)