Och: 8. Robert Månsby, 12. Johan Larsson, 15. Anders Carlsson, 22. David Ekholm (resmv)

Tranås: Hans Magnusson, Johan Gustavsson, Jens Nyhlén, Stefan Friberg, Lars Lind, Niklas Karlsson, Joakim Ihrén, Sergei Polin, Andrei Naumov, Rickard Fritjofsson, Olof Rönnbäck, Ted Haraldsson, Jakob Lindstam, Henrik Pettersson.
Domare: Tomas Ljung, Matts Holmqvist, Tobias Broström.

Bättre och bättre dag för daaaag...

Matchen började trevande, och första halvlek var ganska hafsig och spänd. Lagspelet fungerade genomgående bättre än de senaste matcherna, laget var mer kompakt och vi försvarade oss väl. Johan "Pilen" Larsson berättar detta.

Månsby gör mål på målvaktsretur - och hemmalages mål är en retur på hörna.

Inledningen av andra var bra med ett snabbt mål. En brytning på mitten, ett pass och snyggt mål av Elgen.

Spelet i andrra halvlek är böljande, Tranås slarvar bort bollen ganska ofta och när Jouni gör 1-3 på hörna är vi två man kort.

Anders Carlsson hoppade in för tidigt efter utvisning, enligt sekretariatet, då får man lindrigt matchstraff plus att nån sitter av 10 minuters utvisning. Detta tände Ale-Surte, som trots numerärt underläge stora delar av halvleken håller uppe spelet bra - tack vare att man "jobbar som svin" som "Pilen" Larsson uttrycker det.

När Månsby stjäl bollen i slutet av matchen och gör 1-4 är det en bra belöning för hans slit. Anders P's hårda jobb förtjänar också att framhållas.

"Pilen" gillade inramningen; vackert vitt av snön och ett härligt gäng surte-supporters som höll igång matchen igenom.

Vi kan inte låta bli att citera matchreferatet från Tranås utmärkta hemsida:
"Ett trevligt inslag under matchen var Surteklacken som var både stor och hade en vettig repertoar. Tranås BoIS hemsida utser klacken till matchens lirare."