Träningsmatcher

Första träningsmatchen för säsongen blev en förlust borta mot division-1 gänget Kålland. 5-2.
Hemmalaget gjorde 3 hörnmål vilket blev avgörande för utgången. Rapporterna talar om goda kämpainsatser från surtegänget. Med tanke på att detta var första gången man befann sig på bandyis sedan i mars såg det riktigt bra ut. Lagledningen är full av tillförsikt inför framtiden.
Historisk förste målgörare för Surte BK blev Anders Kristiansson som målade i första halvlek! Surtes andra pyts gjordes av Stefan Nilsson som drämde in en hörna.
Femton man luftades.

Fredag 30 och lördag 31 okt spelas KSK Cup på Jennylund. Surte möter Sarpsborg (Norge), Målilla och Helenelund. Final på Skarpe Nord på söndag 1 nov?
Mer om KSK Cup på annan plats.

Det rapporteras om två trötta lag som möttes på Ruddalen på söndagen. Cupen var jobbig, och speciellt första halvlek var inget bra. Men Höjden slogs tillbaka med 7-4. Harri gjorde 5 mål! Övriga målskyttar Anders Kristiansson och Martin Stensson.
Olavi Vill inte dra för stora växlar på segern, men en vinst är en vinst är en vinst...

En annan seriemotståndare som vi slog: Kungälvs BK på Jennylund 7 november.
Efter en söming första halvlek, där Micke Fischers snygga mål var ett glädjeämne, krävdes bortakvittering innan Surte fick upp ångan i andra halvlek. Segern skrevs till 3-1 efter till slut goda kämpatakter.
Övriga målskyttar: 2-1 Andreas Wessberg efter elegant förspel av namnen Eriksson.
Harri gjorde 3-1 efter hörna.
Låt oss träna på följande inför seriematcherna:
Micke Fischer
Nicke Hansson
Jensa Holtinger

Sista träningskampen blev en förlust mot Frillesås borta på Sjöaremossen söndag 8/11.
Ingen gillar att förlora, men Frillesås är en av favoriterna i serien - de spelade helt jämnt med Kungälvs SK nyligen t.ex.
Förlustsiffrorna skrevs till 8-6. För många individuella misstag låg bakom förlusten. Men det känns ÄNDÅ rätt OK... I matchen igår var det tunnt framåt och idag gör vi sex pytsar på alltid svårspelade Frillesås (dom var svåra även när vi hade Oppy och grabbarna i laget).
Målskyttar: Harri 3, Koppen 2, Andreas Eriksson.
Nu laddar vi för seriepremiären på lördag!