meny:

alaget

farmarlaget vildkatterna

ungdom

isbanan jennylund

klubbinformation

övrigt

hem


Wigor till sjöss!

(30 jul)

Igår levererade demokraternas presidentkandidat John Kerry sitt stora tal vid konventet i Boston. Och vem såg till att ta vara på detta ypperliga "photo-op"? Jo, vår gamle polare Wigor Upp!!!

(16 jul)


Idag börjar det verkliga allvaret i Tour De France, när den första Pyrenée-etappen avgörs med mål i La Mongie. US Postals Lance Armstrong är favorit och tippas av många att erövra sin sjätte raka totalseger i den anrika tävlingen. Han får dock se upp, då CSC-stallet satt in en erkänd fighter och vinnare i sitt lag...

(5 jul)


Wigor firade Greklands EM-seger hela natten i Aten. Han verkar trivas.

(17 juni)

Medan Wigors vidare öden för närvarande är okända kommer här en hälsning från Kreta och hans kusin Wirgin, som börjat uppladdningen inför Italienmatchen.

Och kolla, hon har hela klanen med sig:


(6 juni)
Wigor på croisetten!


Bra jobbat!

(23 maj)
Äntligen ett nytt livstecken från Wigor!
En anonym kontakt i London har skickat oss detta bevis på att vår gamle vän tycks se sig om i världen.

(29 mar)

Efter några veckor till sjöss har Wigor nu fått sin första landpermis. Och som alla glada sjömän passar han på att bese syndens nästen på de hamnar han anlöper.

Han skickar denna fotografiska hälsning från en känd adress i Hamburg.

-Om ni ser några Ale-Surtedekaler på skumma ställen i den här stan, då är det jag som varit framme, hälsar Wigor.

(19 mar)
Wigor kastar loss!
Vi fick en exklusiv intervju med vår hängivne supporter Wigor Upp, just som han kastade loss för att ge sig ut på de sju haven.

Wigor tackar för många trevliga stunder på läktaren i vinter. - Spelet på isen har präglats av både kreativitet och ett gnistrande jävlar anamma! säger han, och på läktarn har stämningen och gemenskapen varit på topp!

Nu har Wigor mönstrat på en båt som ska ta honom till avlägsna kontinenter under uppehållet, men han lovar att återvända lagom tills allvaret startar i höst! - Jag har med mig lite Ale-Surtedekaler, mössor och paraplyer. - Vem vet, kanske jag sår lite bandykultur i Singapore, New York eller Melbourne, säger han förhoppningsfullt.

Han avslutar med ett citat från den gamla proggruppen Stockholm Norra: - "Jag mönstrade som jungman på en gisten galeas, och hälsades med skratt av skutans redlöse kapten." - Precis som på våra supporterresor, flinar han.

Vi ser fram mot fotografiska hälsningar från Wigors strapatser runt jorden, under de kommande bandylösa månaderna!

Bandycurt

(03-12-11)
...såg Lasse K på Backavallen! Se här>>